Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La temporada de rebaixes ha començat amb calma, després d’unes bones vendes per Nadal

Aquest diumenge era un dels diumenges autoritzats per l’obertura de comerços, coincidint amb l’inici de les rebaixes d’hivern.

A Vilafranca van ser pocs els comerços que es van decidir a obrir. Potser perquè enguany l’inici de la campanya de rebaixes arrencava oficialment divendres, amb el que ja es va disposar de dos dies, amb el dissabte, per iniciar les vendes de productes amb descomptes. Sobre tot perquè enguany tot el mes de desembre ha tingut caps de setmana amb activitat comercial i perquè, segons expliquen des de l’associació de comerciants del Centre Vila, la campanya de Nadal ha estat molt bona.

D’aquesta manera a Vilafranca hi ha hagut pocs comerços que s’hagin decidit a obrir en diumenge de rebaixes. Però els que ho han fet es mostraven satisfets del resultat.

En els darrers anys, amb campanyes com el Black Friday, l’inici de les rebaixes ja no és aquell reclam que tots podem recordar amb la imatge de l’obertura de portes d’uns grans magatzems.

Els botiguers esperen acabar d’arrodonir les vendes amb les rebaixes. Moltes botigues comencen oferint descomptes d’entre el 40% i el 60% en un període de rebaixes que s’allargarà fins a la primera setmana de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: