Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La música i el teatre protagonitzen el segon cap de setmana de les Festes de Sant Raimon

Destaquen, per exemple, les vesprades amb la cantautora Alba Vilanova, el concert de l’EMM i la representació teatral de ‘Perfectes desconeguts’ a Cal Bolet.

Aquest cap de setmana, Vilafranca ha viscut una nova tanda d’actes organitzats en el marc de les Festes de Sant Raimon. La música i el teatre han estat els protagonistes d’un conjunt d’activitats amb segell local.

Divendres al vespre la Capella de Sant Joan va acollir un concert de la cantautora Alba Vilanova. Era la primera vegada que venia a Vilafranca a actuar. Va oferir un concert amb veu i guitarra en el que va interpretar temes propis i també versions, com ara ‘Jolene’ de Dolly Parton.

Dissabte al vespre l’Auditori Municipal acollia un concert de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet amb guixeta inversa a benefici de l’associació TIAM. Hi van actuar un grup de cambra, un grup de gralles, l’orquestra i la banda.

Pel que fa a l’activitat de l’escola, el seu coordinador cultural Ricard Parera explicava que la pandèmia els ha obligat a anar-se adaptant sobre la marxa.

Diumenge el teatre Cal Bolet va acollir, a dos quarts de 8 del vespre, la representació de ‘Perfectes desconeguts’ de Paolo Genovese a càrrec d’El Rossegall de Vilanova i la Geltrú. El Josep Manel Farràs i la Marta Farré celebren la tornada als escenaris després de la pandèmia.

El proper divendres 28 de gener, el Casal acollirà l’últim dels actes de les Festes d’enguany: el concert de Raimundo Amador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: