Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Camerata Penedès tanca la temporada a l’Auditori a ritme de jazz

Camerata Penedès tanca la temporada a l’Auditori a ritme de jazz

La formació interpretarà amb el saxofonista Lluc Casares l’obra ‘Focus’, composada per Eddie Sauter. Una peça escrita expressament per combinar improvisacions de saxo amb l’orquestra de corda.

En el concert del proper diumenge 30 de gener, a les 7 de la tarda, a l’Auditori Municipal de Vilafranca, el saxofonista Lluc Casares teixirà amb Camerata Penedès l’obra ‘Focus’. El seu compositor, Eddie Sauter, gran admirador del llenguatge de Béla Bartók i Igor Stravinsky, va elaborar una combinació timbrico-lírica amb la finalitat que, originalment, el saxofonista Stan Getz enllacés les seves improvisacions amb l’orquestra de cordes.

Sense sortir del segle XX, aquest concert inclourà les sis danses folklòriques del geni magiar Bartôk. El programa comptarà amb la participació de dinou alumnes de l’Escola Municipal de música M. Dolors Calvet, que col·laboraran en la primera peça del programa tocant violins, viola, cello i contrabaix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: