Barcelona porta a Fitur la seva aposta per l’enoturisme
Un projecte amb visió internacional amb participació de les DO d’Alella, Pla de Bages i Penedès.
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i el president de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, han donat a conèixer, aquest dijous, en el marc de la fira de turisme de Madrid, el projecte “Rutes del Vi de Barcelona”, impulsat per la Diputació i Turisme de Barcelona, en col·laboració amb DO d’Alella, Pla de Bages i Penedès. Un projecte amb visió internacional que permet, tal com ha dit Marín, posicionar la Destinació Barcelona com una destinació enoturística i atreure nous públics a la ciutat i a la resta de la província.
El projecte compta amb la col·laboració de les DO d’Alella, Pla de Bages i Penedès i amb els més de 40 cellers i empreses d’aquest sector que formen part del Cercle de Turisme de la Diputació. Aquestes rutes estan formades per nombrosos cellers que ofereixen experiències enoturístiques diverses i en diferents idiomes; a més, també hi participen un gran nombre d’allotjaments, restaurants, botigues i empreses d’activitats.