Dijous, 9 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Acabat el banc de pedra seca que s’ha fet a la zona esportiva de Vilafranca

Acabat el banc de pedra seca que s’ha fet a la zona esportiva de Vilafranca

Aquest projecte va néixer com activitat complementària a l’exposició ‘Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya’ amb la intenció que quedés un record permanent de la seva estada al municipi.

Ha estat realitzat per part d’un equip de voluntaris que habitualment realitzen reconstruccions, però que aquest cop s’han decidit a fer realitat una obra nova. Vol ser no només un banc, sinó un veritable monument a la pedra seca i a la tasca dels voluntaris que des de fa anys restauren les construccions existents.

El banc es troba situat a la zona esportiva de Vilafranca, i la seva construcció es va combinar també amb un taller adreçat a infants i joves per donar a conèixer la tècnica de la pedra seca. Un taller que coordinava i impulsaven l’Institut d’Estudis Penedesencs i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: