Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Santi Borrell ha rebut el premi Gourmand ‘Best of the Best’ en la categoria història del vi

Santi Borrell ha rebut el premi Gourmand ‘Best of the Best’ en la categoria història del vi

El llibre publicat per l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, premi com a millor llibre del món el 2016, ha rebut aquest màxim reconeixement a París aquest dimarts a l’antic convent de Cordeliers.

En el certamen també s’han donat els Gourmand Award dels anys 2020 que van ser lliurats de forma virtual i els Gourmand Award 2021. El mateix autor ha rebut presencialment el guardó com a Millor Llibre Europeu del Vi per “La vinya i el vi del Penedès”, publicat el 2019, amb el suport de la DO Penedès, Enoturisme Penedès i Família Torres.

El llibre ha acabat sent un estudi premonitori de la crisi del cava i va tenir un notable impacte com a reflexió històrica, com un estudi crític que segueix la línia descriptiva dels fets històrics que es van produir en el sector. El poeta Santi Borrell vol tancar una etapa personal, després de publicar dos llibres sobre vins i escriure diversos articles sobre el sector, denunciant els baixos preus del raïm i preveient una fi d’etapa agònica del sector del cava, amb repercussions econòmiques, ambientals, laborals i socials per tot el Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: