Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV i Ràdio Vilafranca ofereixen una programació especial de Nadal aquests dies

La programació especial compta amb una sèrie d’entrevistes i debats, però també inclou música, espectacle i dibuixos animats.

Tot plegat arrenca avui mateix, vigília de Nadal, amb ‘El Debat de PTV – Què és Nadal’ i la Missa del Gall en directe des de Montserrat. Els dies 25 i 26 també es podran seguir la Missa de Nadal i la del dia de Sant Esteve.

El dia de Nadal, us oferirem la gala de presentació de la nova temporada d’espectacles de febrer a juny del 2022. I durant el dia de Sant Esteve hi haurà reemissions d’aquests programes especials.

A partir del dilluns, les tertúlies de La Rambla, els programes d’esports, els Contrapunts i els Diàlegs donen pas temporalment a altres programes i tornaran el 10 de gener.

Comença també el cicle d’entrevistes FAC (Futbol, Art i Ciència) amb el directiu del FC Barcelona i responsable del futbol base Joan Soler, la bailaora Ana Morales i el científic Antoni Guimerà.

I el dimecres es podrà veure un altre dels debats, ‘El Debat de PTV – Parlem de joguines?’
Una altra de les estrenes destacades és ‘El resum de l’any’, que s’emetrà el dijous 30 de desembre, amb les primeres emissions a les 16.30h i a les 20.30h. El mateix dijous es podrà veure un nou debat, ‘El Debat de PTV – Les revistes infantils i juvenils en català’.

Els programes especials es podran veure en diferents horaris durant els propers dies i als matins, de 9 a 10, hi haurà dibuixos per al públic infantil.

A Ràdio Vilafranca, hi haurà especials ‘Amics per sempre’ i ‘Coses que passen’.

Els horaris es poden consultar a l’apartat de programació del nostre web: Penedès TV i Ràdio Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: