Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de mig centenar d’oients al dinar d’Amics per Sempre i Entre Nosaltres de Ràdio Vilafranca

Exceptuant la pandèmia, l’esdeveniment s’ha celebrat des dels inicis del programa ‘Amics per Sempre’, fa 21 anys.

Com cada final de temporada, els programes de Ràdio Vilafranca ‘Amics per Sempre’ de Jordi Borràs i ‘Entre Nosaltres’ de David Alsina, han celebrat el dinar amb els seus oients. David Alsina comparava els programes i el dinar amb els oients com un servei públic.

Des dels inicis del programa ‘Amics per Sempre’, fa 21 anys, excepte els anys de pandèmia, s’ha celebrat aquest esdeveniment amb l’objectiu de que els oients es coneguessin entre ells i formar part de la família de la ràdio, com l’anomenen ambdós locutors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: