Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Auditori Municipal, premi ARC a la millor programació musical en teatres i auditoris

Els premis els atorga l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya.

Aquest dilluns al vespre es va fer el lliurament dels guardons dels Premis ARC 2021, que han premiat 10 categories diferents com ara les millors gires, les millors programacions musicals o l’artista revelació de la darrera temporada. Els premis els atorga l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya.

Precisament en l’apartat de millor programació musical en teatre i auditoris el premi ha anat a parar novament a mans de l’Auditori de Vilafranca, després que rebessin el premi el 2017.

Àngel Hom, cap del servei de Cultura, comenta que el premi és el reconeixement a la bona feina que es fa.

Des de Cultura de l’Ajuntament es valora el reconeixement, i es posa en valor el que suposa acostar fins a Vilafranca aquests artistes i propostes culturals. Anabel Rodríguez, programadora i tècnica de cultura, destaca que es fan propostes que poden ser arriscades en el seu moment, perquè son poc conegudes. Però moltes d’elles després acaben triomfant amb el gran públic.

Recordem que aquest dissabte dia 19 es presenta al Teatre Cal Bolet tota la nova programació de cara a la temporada d’espectacles professionals de febrer a juny de 2022.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: