Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Taula de Formació Professionalitzadora celebra la primera jornada de treball presencial

Amb la voluntat d’identificar quines són les necessitats i inquietuds en matèria de formació professionalitzadora de cadascun dels agents implicats així com de poder-hi donar resposta.

Aquest dimecres va tenir lloc una nova jornada de treball de la Taula de la Formació Professionalitzadora, la primera en format presencial des de la seva creació el desembre de 2020. A la reunió hi van assistir la regidora d’Educació, Xell Montserrat, i el regidor d’Ocupació, Joan Manel Montfort. La taula neix amb la voluntat d’esdevenir un espai de treball de tot el teixit socioeconòmic i formatiu del territori per construir acords que millorin la governança al voltant dels ensenyaments professionalitzadors. Ho explicava Xell Montserrat.

Amb la voluntat d’identificar quines són les necessitats i inquietuds en matèria de formació professionalitzadora de cadascun dels agents implicats, així com de poder-hi donar resposta, en la jornada es van identificar els aspectes clau per tal de prendre decisions i posar en marxa estratègies compartides. També es va constituir la Comissió d’orientació acadèmico-professional, una comissió de treball de la Taula que s’ha creat com a conseqüència de la detecció de necessitats feta entre els membres d’aquest òrgan en la reunió anterior.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: