Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Família Torres, nomenada ‘Green Company of the Year’ per The Drinks Business

Família Torres, nomenada ‘Green Company of the Year’ per The Drinks Business

The Drinks Business és una de les publicacions de referència mundial en el sector de les begudes.

Família Torres ha estat premiada pel seu compromís mediambiental a la 12a edició dels Green Awards, que atorga la revista britànica The Drinks Business, una de les publicacions de referència mundial en el sector de les begudes.

El celler ha rebut la distinció ‘Green Company of the Year’ pel “seu compromís genuí amb la causa, obrint el camí de manera consistent i fent de la sostenibilitat una part fonamental del negoci”, segons ha destacat el jurat. I ha afegit: “tot i haver invertit 16 milions d’euros millorant les seves pràctiques ambientals en l’última dècada, Família Torres no es relaxa i continua avançant, com demostra l’innovador sistema de captura i reutilització del CO2 de la fermentació del vi que ha posat en marxa aquest any”.

Família Torres també ha rebut, juntament amb el celler californià Jackson Family Wines, el premi a la millor iniciativa verda ‘Best Green Initiative’ per l’abast d’International Wineries for Climate Action, associació que van cofundar els dos cellers el 2019 i que ja aglutina 22 cellers de tot el món, amb uns altres 30 en procés per unir-se.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: