Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mas Albornà reconeix Família Torres amb el guardó ‘Empresa que crea oportunitats’

Mas Albornà reconeix Família Torres amb el guardó ‘Empresa que crea oportunitats’

La Fundació Mas Albornà reconeix Família Torres pel compromís amb les persones amb el lliurament del seu primer guardó.

La Fundació Mas Albornà ha fet el lliurament del seu primer guardó, anomenat Empresa que crea oportunitats, al celler Família Torres. Amb aquest premi, es vol reconèixer públicament aquesta empresa vinícola per la llarga trajectòria de col·laboració, confiança i aposta per la fundació.

El guardó l’ha recollit Mireia Torres, directora d’Innovació i coneixement del celler i presidenta de la Fundació Família Torres, de la mà de Joan Clotet, director general de la Fundació Mas Albornà en una trobada que ha tingut lloc al celler Waltraud, a Pacs del Penedès.

La relació entre la Fundació Mas Albornà i Família Torres va començar el Nadal de l’any 1978 quan van contractar els serveis de l’àrea de manipulats de la Fundació com a suport extraordinari per fer l’encaixat de les ampolles dels lots de Nadal. Un suport extraordinari que va acabar convertint-se en un suport extern recurrent i, amb el pas dels anys, en una història referent de col·laboració i compromís social al Penedès.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: