Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Els viticultors i les Denominacions d’Origen vitivinícoles a Catalunya’

Unió de Pagesos ha organitzat la jornada ‘Els viticultors i les Denominacions d’Origen vitivinícoles a Catalunya’ en el marc de la Fira del Gall del Vilafranca.

Unió de Pagesos organitzava dissabte la jornada tècnica ‘Els viticultors i les Denominacions d’Origen vitivinícoles a Catalunya’ en el marc de la Fira del Gall de Vilafranca del Penedès, a la seu de Vinseum.

El programa de la jornada va versar sobre la gestió de les plantacions de vinya i del potencial a les Denominacions d’Origen, les oportunitats de la nova Llei de la Cadena Alimentària, la Directiva de pràctiques comercials per a la defensa dels viticultors i la comercialització i exportació de les DO del vi catalanes. Per acabar es va fer una taula rodona titulada ‘Els viticultors a les Denominacions d’Origen’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: