Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CCAP amb suport de la Diputació liderarà la Comissió de Reindustrialització de Robert Bosch

En el marc del Pla de Reindustrialització de la planta de Robert Bosch a Castellet, s’ha presentat la proposta del projecte industrial de GCR Group per a la seva implantació al complex.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en el marc del Pla de Prestació i Suport al Sector de l’Automoció promogut per la Diputació de Barcelona, ha emprès fins ara els treballs de cerca d’inversors per a la reindustrialització de la planta de Robert Bosch a Castellet. GCR Group amb dues plantes ja operatives a Catalunya, ha presentat la proposta d’un sòlid projecte industrial per a Castellet amb una creació prevista d’ocupació al voltant del centenar de llocs de treball i que té prevista la contractació d’ almenys 60 treballadors afectats pel tancament de Robert Bosch. Aquest projecte està actualment en procés de formalització del seu acord amb Robert Bosch. La comissió de reindustrialització formada pels representants dels treballadors i agents socials, la Generalitat de Catalunya, Robert Bosch, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, en el marc del Pla de Prestació i Suport al Sector de l’Automoció promogut per la Diputació de Barcelona, i l’assistència tècnica de la consultora Metyis, ha culminat així la seva missió de presentar una alternativa industrial per a les instal·lacions de Bosch-Castellet.

S’obre ara una nova fase d’implantació, en la qual, per fer possible la materialització del nou projecte, cal la màxima col·laboració de les entitats i els agents locals. Conscient de les repercussions positives per a l’economia i l’ocupació que pot tenir la posada en marxa de la fàbrica de GCR Group a Castellet, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ha ofert a liderar la nova Comissió de reindustrialització que prendrà el relleu a l’anterior a les tasques de suport per a la implementació del projecte.

Tots els membres de la Comissió han acceptat que a partir d’aquest mes de desembre sigui el Consell Comarcal qui lideri i convoqui les reunions de la Comissió.

Aquesta Comissió s’ocuparà de coordinar les tasques de gestió de la borsa d’ocupació, els plans de formació i el suport a la implantació del nou projecte. L’objectiu és facilitar-ne la posada en marxa i garantir el compliment dels compromisos de creació d’ocupació per tal de reforçar el teixit industrial de la comarca i el desenvolupament d’alternatives laborals de qualitat per a la població activa de la comarca.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: