Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Torna la campanya ‘Cap Infant sense Joguina’ de la Creu Roja de l’Alt Penedès

Tot el que es reculli es repartirà entre els dies 20 i 24 de desembre a les famílies escollides per l’entitat i Serveis Socials.

Es tracta de la 29a edició d’aquesta campanya, que torna aquest 2021 amb l’objectiu d’entregar jocs i joguines a 475 infants de la comarca de l’Alt Penedès en situació de vulnerabilitat, durant els dies de Nadal.

El regidor de Drets Socials i coordinador l’àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa, exposa que la iniciativa de la Creu Roja fomenta la cohesió social i l’aprenentatge, fugint de l’assistencialisme caritatiu.

Totes aquelles persones que ho desitgin poden entregar joguines per estrenar no sexistes, no bel·licistes i educatives, dirigides a infants d’entre 0 i 12 anys. Els punts de recollida habilitats són la mateixa Creu Roja, al carrer Eugeni d’Ors, el Carrefour d’Olèrdola i l’Abacus de Vilafranca. També hi ha la possibilitat de fer aportacions econòmiques a través d’un número de compte. Una de les novetats d’enguany és la possibilitat de fer un donatiu online a través d’un enllaç obtingut per un codi QR.

Els diners recaptats permetran, a més, que cada família pugui escollir la joguina més adient pels seus fills i filles, en funció dels seus gustos personals i de la seva edat.

Tot el que es reculli es repartirà entre els dies 20 i 24 de desembre a les famílies escollides per l’entitat i Serveis Socials.

La presidenta de la Creu Roja a l’Alt Penedès, Àngels Matas, recalcava que només s’admeten joguines noves per estrenar.

‘Cap infant sense joguina’ compta, de nou, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, de Santa Margarida i els Monjos i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: