Dissabte, 11 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Les ‘Sinestèsies’ de Mònica Castanys s’exposen al Fòrum Berger Balaguer

Les ‘Sinestèsies’ de Mònica Castanys s’exposen al Fòrum Berger Balaguer

L’Espai Cultural de la Fundació Pinnae acull del 18 de novembre fins al 12 de desembre l’exposició ‘Sinestèsies’ de Mònica Castanys.

La col·lecció és un recull de les seves obres més recents, pintures plenes de vida, ritme i color que connecten de forma immediata amb l’espectador. La mostra arriba amb la col·laboració de la Galeria Anquin’s de Reus on prèviament ha estat exposada, i s’obre al públic aquest dijous a les set de la tarda amb presència de l’artista.

La Fundació Pinnae ha editat un catàleg de l’exposició amb un text del crític d’art Eudald Camps que situa la figuració de Mònica Castanys en el context de l’art actual i valora la seva aportació.

‘Sinestèsies’ és una mostra llargament preparada que consta d’una vintena de pintures d’ambients urbans plens de vida que volen despertar noves sensacions i sinestèsies. Mònica Castanys és llicenciada en Procediments Pictòrics en l’Escola Superior d’Art i Disseny a la Llotja de Barcelona. Ha exposat arreu del país i l’estranger. Les peces de l’artista barcelonina sempre tenen una gran acollida a les Fires d’art a Europa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: