Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’economia de l’Alt Penedès s’ha mostrat resilient davant la crisi del coronavirus

La FEGP ha presentat aquest dimecres l’informe de conjuntura econòmica en una roda de premsa encapçalada per la presidenta de l’entitat, Neus Lloveras, i el consultor d’Actíva Prospect David Moreno.

L’informe conclou que les economies del Penedès i el Garraf estan cada cop més a prop de la recuperació, tot i que preocupen les tensions inflacionistes i els problemes d’aprovisionaments, que podrien posar en risc els actuals ritmes de recuperació.

L’Alt Penedès és la comarca que ha registrat un millor comportament davant el xoc provocat per la Covid-19.

Després del primer impacte, la recuperació a l’Alt Penedès no ha estat tan intensa però sí més progressiva, assolint a finals de setembre gairebé l’afiliació perduda per la pandèmia. L’informe observa una expansió del treball autònom arran de la pandèmia, que el situa en màxims històrics. L’atur i l’afiliació han arribat a nivells prepandèmia gràcies als ERTO i la capacitat productiva s’ha recuperat. Pel que fa a la contractació, preocupa l’empitjorament de les dades dels darrers mesos.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: