Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala dels Trinitaris acull una exposició amb el títol ‘Sangro pero no muero’

La mostra s’emmarca en els actes del 25N.

Sangro, pero no muero’, és un treball fotogràfic i de vídeo que explora el tema de la menstruació i els seus vincles amb la creació artística. 14 fotografies de gran format i dues peces audiovisuals de l’artista Isa Sanz que posen de manifest el poder i la força creativa de les dones lligat al poder i la força del cicle menstrual.

Sanz explora artísticament el seu lloc en el món, com a dona, com a ser humà. Interessada en el cos, en el nu, en allò impermeable, en l’amor, la comunió entre el cos i l’intangible, en el ritual, en la dona, en l’home, en la unitat que hi ha darrera la dualitat, en l’infinit fora i dins nostre, en la connexió amb la Terra que ens sosté. L’exposició es pot visitar a la Sala dels Trinitaris fins al dijous 30 de desembre.

D’altra banda i continuant amb els actes organitzats a Vilafranca pel 25N el dijous passat l’Espai Jove La Nau acollia Fem Impro amb un espectacle d’humor amb perspectiva de gènere.

Fem Impro és un espectacle humorístic creat i interpretat per Mai Boncompte i Azahara Murillo.

Les dues actrius mostren la seva forma d’utilitzar el teatre i la creació d’històries improvisades amb la participació activa del públic. L’acte tenia entrada gratuïta i estava emmarcat en el 25N – Dia Internacional Contra La Violència de Gènere a Vilafranca.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: