Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Teatre Casal acull ‘Vincles’, el segon espectacle del Cicle Arrels de Dansa

El Teatre Casal acull ‘Vincles’, el segon espectacle del Cicle Arrels de Dansa

Aquest dissabte a les 20.30h tindrà lloc al Teatre Casal l’espectacle de dansa tradicional ‘Vincles’, a càrrec de l’Esbart Manresà.

La temporada teatral del Casal incorpora el Cicle Arrels de Dansa, format per les actuacions de tres esbarts dansaires i apostant per la dansa tradicional a través d’aquestes tres propostes i relats ben diferents.

L’Esbart Rocasagna de Gelida encetava el cicle el passat 13 de novembre amb l’espectacle ‘A la panxa del bou’, una relectura original del conte ‘El Patufet’. Aquest dissabte serà el torn de ‘Vincles’, de l’Esbart Manresà. L’esbart ens proposa fer un viatge al seu propi passat. Treuen la pols a danses que feia molt temps que no estaven en el seu repertori i recorren facetes del coreògraf, guionista, mestre i apassionat de la cultura popular Manuel Cubeles.

El dia 11 de desembre a la mateixa hora, clourà el cicle amb ‘Nues’, espectacle de l’Esbart Margall.
Per més informació i compra d’entrades es pot consultar la web del Teatre Casal: www.teatrecasal.com.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: