Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El rugbi, un esport que agafa força a Vilafranca

Vilafranca es va convertir en l’epicentre del rugbi escolar català durant el matí de dissabte.

El Rugbi Club Vilafranca va ser l’amfitrió de centenars d’infants de diferents clubs del territori, que van prendre part a una de les trobades escolars que la Federació Catalana organitza periòdicament. Aquest passat dissabte va ser el torn de Vilafranca.

Matinal entretinguda a la zona esportiva de Vilafranca, amb molta activitat al camp de rugbi. Al llarg de 4 hores, més d’una desena de clubs van participar en la jornada.

El Rugbi Club Vilafranca, creat fa gairebé dos anys, té com un dels principals objectius potenciar aquest esport i reivindicar que no té edat. El club està integrat per jugadors des dels 3 anys.

A casa nostra, el rugbi no gaudeix de la popularitat d’altres esports com ara el futbol. En canvi, països no molt llunyans del nostre, en són una potència. Destaquen, sobretot, les seleccions de la Commonwealth. En aquest sentit, cal crear cultura de rugbi i enderrocar certs tabús.

Pel que fa a la resta d’equips del club, destaca el sènior, que competeix a la fase prèvia de la Divisió d’Honor. En aquest inici de temporada, l’equip suma quatre victòries en quatre partits disputats, i és líder del seu grup.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: