Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rugbi Sant Fèlix Vilafranca enceta temporada amb el repte de potenciar el seu equip femení

L’equip sènior del Rugbi Sant Fèlix Vilafranca només compta amb 7 integrants. Això fa impossible que es puguin federar i jugar partits. Únicament poden entrenar, i ara busquen més jugadores.

Des d’aquest passat estiu el Rugbi Vilafranca s’ha rebatejat amb el nom de Rugbi Sant Fèlix Vilafranca. Amb l’inici de la nova temporada i els equips de la base consolidats, un dels principals reptes és el de potenciar un equip femení de categoria sènior: el que hauria de ser la meta dels equips sots-16 i sots-18 del club, però fins que arribi aquest moment, toca esperar uns anys. Algunes de les jugadores de les categories inferiors són pioneres d’aquest esport a la vila.

L’equip sènior es troba amb la dificultat de reclutar noves jugadores que vulguin formar-ne part. Els requisits d’entrada són mínims: simplement ganes de fer esport i d’aprendre a jugar; no cal ser un expert. L’objectiu és créixer com a equip des de zero.

Ara mateix l’equip, format per unes 7 jugadores, únicament pot entrenar-se, i competir puntualment en torneigs no federats, amb l’ajuda d’altres clubs com el Begues. Els inicis no han estat fàcils.

Per davant un futur amb esperança i ganes de tirar endavant un equip de rugbi femení, i que tothom tingui la possibilitat de gaudir d’aquest esport a la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: