Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Sant Fèlix Vilafranca aposta pel futsal formatiu en el segon any de convivència amb el rugbi

La propera temporada el club comptarà amb fins a 5 equips de base federats i prescindeix de l’equip sènior.

El Sant Fèlix Vilafranca feia una passa de gegant l’any 2022 amb la creació de la seva secció de rugbi, que s’afegia a la ja existent de futbol sala. Un any després el club segueix apostant per diversificar la seva oferta, i mantindrà totes dues seccions. De cara al nou curs els majors canvis arribaran al futbol sala, que diu adéu al seu equip sènior.

A partir d’ara el club centrarà esforços en potenciar la base, amb la creació de fins a 5 equips de diferents categories.

Pel que fa al rugbi, el Sant Fèlix va ser l’hereu de l’anterior club existent a Vilafranca, que va quedar en una situació crítica amb la marxa dels anteriors gestors. Ara, el projecte tornar a agafar embranzida i s’està convertint en un referent en la modalitat de tag.

Cap obstacle posa fre al creixement i la consolidació d’aquesta entitat a la Vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: