Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Casal de Vilafranca inaugura aquest dijous l’exposició ‘Mirades’

El Casal de Vilafranca inaugura aquest dijous l’exposició ‘Mirades’

L’exposició es podrà visitat fins el 28 de novembre en l’horari d’obertura del vestíbul per activitats de ball, espectacles o cinema.

En motiu del centenari del Teatre Casal, l’entitat inaugurarà el proper 4 d’octubre l’exposició ‘Mirades’, amb la participació de quatre artistes i la mateixa secció de belles Arts del Casal.

Serà a partir de les 8 del vespre al vestíbul del Teatre Casal. Aquesta exposició, compta amb la participació de quatre artistes que tenen una vinculació directa amb l’entitat: Toni Galitó, Ladyssenyadora, August Rossell i Joan Raventós i també de la seva Secció de Belles Arts, que recuperarà un treball que va fer pel 90è aniversari del Teatre Casal, amb l’alumnat de la secció i sota de direcció de Màrius Via.

‘Mirades’ permetrà gaudir d’un recull de tècniques diverses, com el disseny o la foto edició, entre d’altres, a través de les quals els artistes i la secció de Belles Arts de l’entitat, ens mostraran la seva visió del Teatre Casal.

L’exposició és gratuïta i estarà oberta a tothom al vestíbul del Teatre Casal fins al 28 de novembre. L’horari d’obertura de l’exposició coincidirà amb el d’obertura del vestíbul per activitats de ball, espectacles o cinema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: