Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nit de l’Empresa ha homenatjat per primer cop quatre empreses centenàries del Garraf-Penedès

Un any més, la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) va celebrar la tradicional Nit de l’Empresa, l’acte més important de la patronal penedesenca.

Després d’una gran celebració l’any passat a Sant Pere de Ribes, amb 420 comensals, enguany l’esdeveniment no ha variat l’assistència, però sí el lloc. Enguany, a l’Alt Penedès.

En aquest cas, la vetllada va celebrar-se a l’Hotel Boutique Font de la Canya d’Avinyonet. Un emblemàtic espai, on la FEGP va tornar a valorar la tasca del teixit empresarial al llarg de l’any. En aquest sentit, la seva presidenta, Neus Lloveras, en feia un balanç anual positiu, tot destacant el creixement ocupacional i la importància de nits com aquesta.

La Nit de l’Empresa va començar amb una recepció dels convidats i aperitiu de benvinguda. Més endavant, els aproximadament 400 comensals van poder gaudir d’un sopar i l’esperada Gala de Premis, on la Família Torres va ser premiada com l’empresa més destacada de l’any.

D’altra banda, la Gala també va rebre un reconeixement a les empreses que enguany celebraven aniversaris destacats, entre elles quatre centenàries, dues d’elles de l’Alt Penedès.

En aquesta ocasió, les empreses homenatjades van ser Recaredo, el Casal Societat «la Principal», la fundació Redós del Garraf i la Cadena Ser. Era, a més, el primer cop que la Federació homenatjava a quatre empreses centenàries en una mateixa nit.

Des de Recaredo, el seu conseller delegat, Ton Mata, reivindicava l’esforç dels membres de l’empresa per haver arribat al centenari, que enguany compleix. En aquest sentit, el mateix Mata explicava abans de la Gala els principals reptes del celler de cara al futur.

Per la seva banda, Marcel Esteve, president del Casal, que enguany celebrava 120 anys d’història, va voler reivindicar la tasca de l’entitat, a més de les persones que hi han format part en el pas del temps.

A la Nit de l’Empresa d’enguany, no sols i van acudir empreses del territori, sinó també representants institucionals, com el conseller d’Indústria i Treball, Roger Torrent, i el conseller de Drets Socials, el vilanoví Carles Campuzano. En aquest sentit, la Federació va aprofitar la vetllada, per també reivindicar una simplificació de l’administració i la consecució del Pla Territorial del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: