Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal de Vilafranca i Creu Roja Alt Penedès impulsen la V edició de ‘Ritmes Solidaris’

‘Ritmes solidaris’ recull diners pel programa d’Alimentació Infantil de Creu Roja i que està protagonitzat per tres escoles de dansa de Vilafranca

Es tracta d’un espectacle de dansa solidària impulsat cada any des de Creu Roja Alt Penedès i el Casal de Vilafranca, en favor del programa d’Alimentació Infantil de Creu Roja i que està protagonitzat per tres escoles de dansa de Vilafranca: l’escola CAS, l’escola Assumpta Trens del Casal i l’escola Gimdans.

L’espectacle se celebrarà diumenge 28 de novembre a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Casal i les entrades seran de taquilla inversa, per tal que cada persona pugui fer l’aportació que consideri, però amb un mínim acordat de 5€. La presidenta de Creu Roja Alt Penedès, Àngels Matas, explicava que l’any passat es van poder recaptar sis mil euros que van poder beneficiar a més de cent nens i nenes de la comarca i s’espera que aquest any es pugui fer una recaptació similar, per donar cobertura a unes vint-i-tres famílies a l’Alt Penedès.

A més, enguany els cartells de l’espectacle duen incorporat un codi QR des d’on es poden fer els donatius directament a través d’internet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: