Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal aposta la propera temporada per l’especialització i espectacles d’arrel tradicional

La Societat La Principal ha presentat la seva proposta de programació per la temporada 2021-2022, que es composa de 25 espectacles amb una oferta variada.

El gerent del Casal, Salvador Casals, va ser l’encarregat de desgranar la proposta que l’entitat ha preparat per la temporada 2021-2022, apostant per l’especialització i mirant d’enfocar els espectacles als gustos del públic tot adaptant-se també a les realitats cada una de les propostes.

En conjunt es tracta d’una temporada amb 25 propostes escèniques de tot tipus: humor, dansa, música, màgia i teatre, però també cicles amb un fil conductor, que uneix les seves propostes entre si: el ‘Cicle Platea’, format per espectacles fets a partir d’obres literàries i tres propostes de dansa popular que configuren el “Cicle Arrels de Dansa” amb tres Esbarts dansaires: L’Esbart Rocasagna de Gelida, l’Esbart Manresà i l’Esbart
Maragall.

En aquest sentit, el president de l’Esbart Rocasagna, Jordi Rosell, va agrair i destacar l’aposta que fa el Casal per programar espectacles que permetin als esbarts mostrar la feina que duen a terme.

Aquesta serà la primera programació posterior a la pandèmia amb aforaments recuperats i el programa més ampli que s’havia presentat fins ara al teatre.

A la presentació de la temporada hi havia representació de cadascuna de les ofertes en les que es divideix la temporada. En el marc dels espectacles professionals, l’actor Joan Pera; l’actor Ivan Caelles que interpretarà Poldo en el marc d’obres de petit format Cicle Platea; Jordi Rosell, director de l’Esbart Rocasagna de Gelida pel que fa al Cicle Arrels de Dansa; i els actors Marta Joan i Pancho García de la companyia “Minimons” com a representants dels espectacles familiars.

La primera de les propostes d’aquesta nova programació arriba el proper 13 d’aquest mes de novembre amb l’espectacle ‘A la panxa del bou’ que oferirà l’Esbart Rocasagna de Gelida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: