Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A finals de novembre se celebrarà a Vilafranca el primer Marketplace Penedès Circular

Una proposta per oferir solucions innovadores a les empreses.

Aquest dimarts s’ha presentat públicament el Marketplace “Propostes d’economia circular. Microponències, grans solucions”, que tindrà lloc el proper dia 24 de novembre al Centre Àgora de Vilafranca. El tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Joan Manel Montfort, explica que la proposta s’emmarca en el treball conjunt que fan l’Ajuntament, el Consell Comarcal i la Mancomunitat en el projecte Penedès Circular que promou l’optimització de residus com a recursos per a l’activitat. En aquest sentit el marketplace vol aportar solucions innovadores en un treball conjunt entre administració, món empresarial i universitat. En nom del Consell Comarcal el seu president, Xavier Lluch, apunta que compartir recursos permet millorar la competitivitat. I la consellera de l’Àrea de Promoció Econòmica, Cristina de la Cruz, han remarcat el treball conjunt que cal fer en el territori. La coordinació del marketplace s’ha fet amb el suport de la Universitat Politècnica de Catalunya. El seu delegat al Penedès és Xavier Roca, que assenyala que per les característiques de la comarca s’ha centrat en l’agroindústria. El marketplace del dia 24 de novembre oferirà l’oportunitat de conèixer diferents recursos amb presentacions breus de cinc minuts. Centrats en 5 temes bàsics. L’eficiència i estalvi energètic, optimitzar l’ús de l’aigua, idees d’ecodisseny en embalatges, solucions per allargar la vida útil de subproductes i finalment solucions vinculades a l’aplicació de la tecnologia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: