Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca treballen per portar el 3 de 9 amb folre en la diada de Tots Sants

A Cal Figarot es va fer el sorteig de l’ordre d’actuació de les quatre colles. Els Castellers de Vilafranca obriran plaça, seguits dels Castellers de Sants, Xiquets de Tarragona i Capgrossos de Mataró

Tot just abans del sorteig, el president del Verds va explicar com funcionaria la diada. Carles Mata apuntava que per mirar d’agilitar la diada els castells per sota de la torre de 7 es ferien conjuntament al final de cada ronda.

Un cop decidit l’ordre d’actuació, els representats de les colles van apuntar els principals objectius de la diada. Sisco Benet, cap de colla dels Verds, va explicar que estan assajant el 3 de 9 amb folre com a un dels principals objectius.

Benet recordava que els treball als assaigs és important. Aquestes imatges del assaig de dilluns al vespre per exemple mostren les proves que estant fent aquesta setmana de cara al 3 de 9 amb folre.

Les altres colles apuntaven també que tenen la intenció de venir amb el màxim que poden fer en aquests moments, en una temporada que tot just s’està engegant i que per la majoria ha de servir de rodatge de cara a la propera.

Des dels Castellers de Sants l’objectiu se centraria en els castells de 7 i mig; els Xiquets de Tarragona voldrien portar algun castell de 8; i els Capgrossos de Mataró voldrien poder fer a Vilafranca el que seria el seu primer 4 de 8 d’aquesta temporada. En tots els casos dependrà dels darrers assaigs, i de com es puguin rodar els poms de dalt que la majoria de colles estan estrenant aquesta temporada.

La cita a la plaça més castellera, que tornarà a veure castells aquesta temporada, serà a partir de les 12 del migdia del dilluns 1 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: