Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Delia Carulla es proclama campiona de Catalunya de kick light al II Memorial Laura Gil

Aquest diumenge tenia lloc al pavelló de la Gamba de Vilafranca el II Memorial Laura Gil, organitzat per l’associació Japo99.

L’entitat sense ànim de lucre vol retre homenatge i preservar la memòria de la Laura, filla, família i amiga de les persones fundadores de l’entitat, qui va morir l’any 2017 als 18 anys en un accident de trànsit.

Després de la bona experiència del I Memorial, que es va celebrar el 14 de desembre del 2019 per col·laborar amb la campanya de Creu Roja ‘Cap infant sense joguina’, aquesta segona edició consistia en un campionat d’arts marcials infantil i d’adults en les categories de Formes musicals, No contact, Semi contact, Light contact i Kick light. El torneig estava homologat per la WAMAI, la World Amateur Martial Arts International i comptava amb uns 150 participants.

Un dels moments culminants de la jornada va ser la lluita pel títol de campiona de Catalunya en la modalitat de kickboxing kick light, que enfrontava Maria Collado amb la campiona del darrer Spanish Open Delia Carulla, del club Mugendo Vilafranca. Carulla va dominar el combat i va acabar doblegant la seva contrincant. Poc després de proclamar-se campiona de Catalunya, valorava així la victòria.

La victòria de Carulla va ser el colofó d’una jornada festiva i emotiva al voltant de les arts marcials. El president de Japo99 i pare de la Laura Gil, Pedro Gil, explicava l’objectiu del torneig.

La jornada va comptar amb l’assistència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca Anna Doblas.

També va ser-hi present el president de la WAMAI a Espanya, Ricardo Gress, qui va lliurar el cinturó negre a títol pòstum a Francesc Vizcaíno, alumne de Mugendo Vilafranca, que va morir el passat 8 d’agost mentre feia submarinisme.

A banda dels combats i les exhibicions que tenien lloc a l’interior del pavelló de la Gamba, a l’exterior hi havia inflables i jocs per a la canalla.

Resultats de l’equip de Mugendo Vilafranca

En la disciplina de formes musicals, l’equip de Mugendo Vilafranca va sumar els primers llocs d’Aisha Arroyo, el duet Jana i Berta, Martina Plans, Elsa Santacruz, Sofi Ginesta i Aritz Postigo. Mentre que el duet Queralt Ramon i Axel Valle, Iris Jodar i Laura Garcia Blanch van obtenir la segona posició en les seves categories.

En la disciplina de no contact, Carla López va ser campiona mentre que Dani Cardenete va ser el tercer classificat. Per la seva part, Natalia Jiménez va quedar subcampiona de no-contact. En semi-contact Dani Perea va ser subcampió.

Els combats d’adults van deixar també bons resultats pel club vilafranquí. En light contact, la final masculina va enfrontar Carlos López i Miguel Campos, tots dos de Mugendo Vilafranca. El primer va ser el guanyador del combat. Ángel Arroyo va ser el primer classificat en light contact de la seva categoria. Sara Albarrán va aconseguir guanyar en light contact de la seva categoria, mentre que Alba Jiménez va resultar subcampiona. Finalment, Genís Ramos va ser el tercer classificat de la seva categoria en light contact i Guillem Morón es va proclamar campió. En kick light masculí, Àlex Martínez va quedar subcampió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: