Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cavatast 2021, una aposta per la proximitat d’elaboradors i visitants

Cavatast 2021, una aposta per la proximitat d’elaboradors i visitants

La inauguració del Cavatast va donar, divendres a la tarda, el tret de sortida a un cap de setmana farcit d’activitats enogastronòmiques.

Diverses representants del col·lectiu Cava Women -que s’ha presentat aquest dissabte en el marc de la mostra- van ser les encarregades de conduir el pregó inaugural de la iniciativa, que aquest any celebra el seu 25è aniversari. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, i del regidor de Comerç i Turisme, Ton Amat.

El Cavatast se celebra de l’1 al 3 d’octubre, i enguany repeteix el mateix format de la passada edició, amb tastos amb aforament limitat i una aposta per la proximitat dels elaboradors i els visitants. A més, una trentena d’expositors participen en la iniciativa, entre els quals el públic hi trobarà cellers i establiments de restauració, xarcuteria i pastisseria.

Durant la seva intervenció, el regidor Ton Amat es va referir a la llarga trajectòria de la mostra cavista assegurant que “s’ha convertit en un punt de trobada pels amants del cava”.
Eva Plazas, Anaïs Manobens i Marta Casals van ser les representants de Cava Women en el pregó, un parlament que van aprofitar per reivindicar la importància que les dones “han tingut, tenen i tindran” en el sector.

El format del Cavatast és el mateix que es va proposar per la passada edició. La trentena de cellers exposen els seus productes en quatre escenaris: els cellers Freixenet, Vilarnau, Canals i Munné i Juvé i Camps.

Es fan quatre sessions de tast: una divendres, dues el dissabte i una única sessió avui diumenge. En cada sessió hi participen sis cellers, un restaurant, una xarcuteria i una pastisseria, totes acompanyades de música en directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: