Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana tindrà lloc l’acte en record a Jordi Figueres Roma

El diumenge es farà l’acte en record al Jordi Figueres Roma que estava programat pel passat 18 de juliol, però que l’organització va decidir cancel·lar per les dades en la cinquena onada.

El GEP Vilafranca, amb la col·laboració del Ball de Diables de Vilafranca, el Repetxó, Margarita Roma, els amics i amigues del Roma i La Barraca organitzen l’acte que es realitzarà a la Plaça Jaume I. Tota la informació es comunicarà a través de les xarxes socials de les entitats organitzadores. Els beneficis de la jornada es destinaran a una beca per a infants perquè puguin anar de colònies d’estiu amb el GEP Vilafranca a Penyafort. A les vuit del matí sortirà la pedalada llarga fins a Font Rubí, dinamitzada pel Repetxó. A dos quarts d’onze està prevista l’arribada de la pedalada llarga i l’esmorzar popular pels ciclistes. A les onze hi ha una activitat infantil organitzada pel GEP , a les dotze vermut i a les dues del migdia dinar popular Per acabar a dos quarts de cinc de la tarda està previst un concert a càrrec del grup Sidral Brass Band. Les pedalades seran gratuïtes però la resta de serveis tindran un preu de 5€ cadascun. Tant l’esmorzar com el dinar popular i també la samarreta. El pagament i recollida de dorsals i samarretes es pot fer a Can Trabal dimarts i divendres de dos quarts de vuit a nou de la nit. També es pot fer el mateix dia al matí de set a nou. El pagament ha de ser en metàl·lic. Per participar en la pedalada, a l’esmorzar o dinar és obligatòria la inscripció prèvia individual a través del correu .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: