Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Unes 500 persones participen en l’acte en record a Jordi Figueras Roma

Els beneficis de la jornada es destinaran a una beca per a infants perquè puguin anar de colònies d’estiu amb el GEP Vilafranca a Penyafort.

Aquest diumenge tenia lloc l’acte en record al Jordi Figueras Roma que estava programat pel passat 18 de juliol, però que l’organització va decidir cancel·lar a causa de la cinquena onada de la Covid-19. El GEP Vilafranca, amb la col·laboració del Ball de Diables de Vilafranca, el Repetxó, Margarita Roma, els amics i amigues del Roma i La Barraca han estat els organitzadors de l’acte que es feia a la Plaça Jaume I. Els actes van consistir en una pedalada fins a Font Rubí, un esmorzar popular pels ciclistes, activitats infantils, un vermut i un dinar popular. Per acabar es va fer un concert a càrrec del grup Sidral Brass Band. Des del GEP, Alba Esteve, destacava l’ambient de la jornada que va aplegar unes 500 persones.
Els beneficis de la jornada es destinaran a una beca per a infants perquè puguin anar de colònies d’estiu amb el GEP Vilafranca a Penyafort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: