Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acomiada el Jordi Figueras Roma en un acte d’homenatge multitudinari

Sota el lema ‘Que mai et falti de res’, una frase que sempre pronunciava el Roma a la seva gent, l’acte va comptar amb diversitat d’intervencions: paraules d’estima, música i el foc dels Diables.

Aquest dimecres al vespre el Parc de l’1 d’Octubre va acollir l’acte d’homenatge al Jordi Figueras Roma, més conegut com a Roma, que va perdre la vida el passat 6 de juliol en un accident d’helicòpter juntament amb el seu company Haritz Galarraga. Ahir van ser moltíssimes les persones que van voler donar l’últim adéu al Roma, una persona molt estimada a la vila i que havia format part de nombroses entitats com els Cercolets, el GEP, els Castellers de Vilafranca, el Ball de Diables o El Repetxó, entre altres. Sota el lema ‘Que mai et falti de res’, una frase que sempre pronunciava el Jordi Figueras Roma a la seva gent, l’acte va comptar amb diversitat d’intervencions: paraules d’estima, música i, fins i tot, el foc dels Diables. A l’acte també van ser presents membres de l’empresa Helitrans Pyrenees per la qual treballava el Roma i familiars del també difunt Haritz Galarraga. Malgrat la multitud de persones que va aplegar l’acte, es van complir en tot moment les mesures de seguretat sanitàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: