Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Cugat Sesgarrigues celebra diumenge la 19a Fira ECO Sant Cugat

L’Eco Sant Cugat és una fira mediambiental que treballa per conscienciar la ciutadania sobre la problemàtica ambiental.

Es fa amb l’objectiu de la defensa de l’entorn i l’aposta per la sostenibilitat, sota el lema ‘Consum responsable, salut i medi ambient’. El dia gran de la Fira és el diumenge, encara que divendres i dissabte es realitzen diversos actes previs, com son la conferència de Bosc Verd amb el títol ‘35 anys de defensa d’un Penedès verd i sostenible: La lluita continua’, on es tractaran temes d’actualitat com el projecte de línia de Molt Alta Tensió. També hi haurà una passejada naturalista nocturna i la 7a edició de la Mostra Audiovisual de Medi Ambient.
El diumenge l’Eco Sant Cugat compta amb estands i expositors de temàtiques relacionades amb el medi ambient, entitats i comerços del municipi. També es programen xerrades, conferencies, tallers i jocs per a grans i petits, un col·loqui sobre la sostenibilitat i energies renovables en municipis petits, la 6a trobada del col·lectiu Penedès Verd, una bicicletada popular, l’espai gastronòmic, l’espai salut amb diferents activitats o una trobada de plaques de cava. La fira se celebrarà pels carrers del municipi, i pels voltants de la Plaça de Joan Sangenís i del Centre Cívic. Qui vulgui més informació la pot trobar al web de la fira www.ecosantcugat.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: