Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Eco Sant Cugat 2020 se celebra aquest cap de setmana

En la situació actual de pandèmia per la Covid-19, l’organització s’ha vist obligada a suspendre els actes que comporten aglomeracions pels carrers.

Actes que comporten aglomeracions pels carrers del municipi, com la fira amb estands i expositors relacionats amb el medi ambient, l’espai gastronòmic o les activitats infantils i familiars. Tot i això, han organitzat diferents activitats de format reduït i preferentment a l’aire lliure per poder celebrar la 18a edició de la fira. S’han centrat en la divulgació dels pilars bàsics de la Fira, el consum responsable, salut i medi ambient, i es realitzaran les xerrades i activitats.
S’han previst activitats com passejades, un passi d’un llargmetratge en el marc de la Mostra Audiovisual de Medi Ambient del Penedès, una activitat de plogging, una sessió de Kundalini Ioga i xerrades interessants que es podran seguir presencialment o en directe per streaming a través del canal de YOUTUBE de l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues.
Tots els actes es realitzaran a l’aire lliure, al Pati de l’1 d’octubre del Centre Cívic. En cas de pluja, es traslladaran a la Sala del Cafè. Totes les activitats compliran les mesures de prevenció contra la Covid-19.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: