Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Robert Bosch allarga el calendari per la venda de la planta de Castellet

L’empresa seguirà negociant les properes setmanes.

La direcció de Bosch ha accedit a ‘flexibilitzat’ el calendari de venda de la fàbrica de Castellet i la Gornal i seguirà negociant més enllà del 30 de setembre, la data fixada inicialment com a límit per tancar l’acord amb un nou inversor. Així ho ha explicat el comitè d’empresa al conjunt de la plantilla a través d’un comunicat. Empresa i treballadors han acordat una nova reunió en els propers 15 dies per analitzar propostes i el més avançades possibles per part dels inversors interessats. Hi ha tres propostes per l’adquisició de la planta, una es va presentar fa una setmana, i les altres ja fa temps que s’estan treballant. La comissió de reindustrialització, amb Generalitat, treballadors i empresa, s’ha reunit aquest dimarts de forma extraordinària. Recordem que Robert Bosch aturarà la seva activitat a Castellet d’aquí a dos mesos. L’empresa havia anunciat que l’acord per vendre la fàbrica havia d’arribar com a màxim el 30 de setembre, però aquest dimarts s’ha acordat continuar la negociació uns dies més, pendents que els tres inversors presentin amb més detall les seves ofertes, tant en termes econòmics com d’ocupació. Aquest matí els representants del comitè d’empresa han fet reunions amb les seccions sindicals i després conjuntament per donar detalls de la situació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: