Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nit dels Xarel·los torna el 18 de setembre al Claustre de Sant Francesc de Vilafranca

L’edició 2021 de La Nit dels Xarel·los finalment es podrà celebrar.

Aquest esdeveniment, que s’ha convertit en un dels actes fixes del calendari vinícola penedesenc, i que normalment se celebra al juny, enguany se celebrarà el proper dissabte 18 de setembre, mantenint el marc habitual del Claustre de Sant Francesc de Vilafranca. Organitzat pel restaurant vilafranquí El Gat Blau, amb el patrocini de la DO Penedès, en aquesta 12a edició, els assistents tindran l’oportunitat de conèixer i descobrir la feina que 14 cellers de la DO Penedès fan sobre la varietat blanca estrella del territori, la xarel·lo. Fins a 27 vins i escumosos monovarietals de Xarel·lo s’oferiran a degustar en una mostra on s’hi podran trobar diferents mètodes d’elaboració i interpretació, tot acompanyat de propostes gastronòmiques del seu restaurant El Gat Blau.
El tret de sortida es donarà a les set de la tarda i l’activitat s’allargarà fins a les onze de la nit, es podrà gaudir dels vins Xarel·lo i la gastronomia, acompanyats de música en directe per part de Mark Cowling i Xavi Diaz Swinging Sessions i de la presència dels Castellers de Vilafranca. Les entrades poden adquirir-se prèviament al restaurant El Gat Blau al preu de 15€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: