Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Jazz Club Vilafranca obre temporada amb l’habitual col·laboració amb L’Hora del Jazz

Enguany, aquest esdeveniment arriba a la 33a edició i serà el 17è any consecutiu que l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna programa un concert a Vilafranca.

El concert servirà per presentar el darrer projecte de la pianista i compositora Elisabet Raspall, a qui no li ha tremolat gens la mà a l’hora de batejar-lo amb ‘All Stars’, un reforç que pot semblar ostentós però que, més enllà d’una mirada quasi irònica al món del ‘show time’, no deixa de ser un qualificatiu ben escaient. Un trio de primeres espases, amb Dani Pérez a la guitarra, Jordi Mestres al contrabaix i Marc Miraltam a la bateria, l’acompanyen en aquesta nova aventura on torna a firmar unes composicions plenes d’elegància i suggestió.
El concert d’Elisabeth Raspall ‘All Stars’ tindrà lloc aquest dissabte, 23 setembre, a dos quarts de nou del vespre a l’Auditori del Vinseum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: