Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Amb el pregó arrenquen els actes principals de les Fires i Festes de Sant Sadurní

Amb el pregó arrenquen els actes principals de les Fires i Festes de Sant Sadurní

El pregó tindrà lloc aquest dilluns a càrrec de Serafí Cervera a les vuit del vespre, a l’esplanada del CAP.

I al mateix indret a dos quarts d’onze de la nit actua Quim Masferrer amb l’espectacle Bona Gent.
Aquest dimarts el grup Xiula protagonitza un concert familiar a les sis de la tarda, a dos quarts de deu de la nit hi ha l’Esclat de foc a la rambla Generalitat a càrrec de l’Associació Festa de la Fil.loxera, amb la participació dels Diables Se M’n Refum, i a les onze de la nit actuen els Stay Homas, a l’esplanada del CAP.
El dia 8 de setembre hi ha la Festa de la Fil.loxera Infantil a les dotze del migdia. A les sis de la tarda actua el pallasso Tortell Poltrona. I a dos quarts d’onze concert dels Oques Grasses. Els protagonistes musicals de la nit del 9 de setembre seran els Manel que actuen a dos quarts d’onze de la nit.
El divendres, dia 10, serà el torn d’un concert familiar amb el Pop Petit, a les sis de la tarda. A les deu hi haurà una nit de foc amb els Diables Se m’n Refum. al Parc de la Rambla.
I el dissabte 11 de setembre a les set de la tarda, a la plaça de l’Església, es farà la lectura del manifest a càrrec de l’ADF amb motiu de la Diada Nacional. I a la nit els protagonistes del concert són els Buhos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: