Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Es presenten les Fires i Festes 2024

Es presenten les Fires i Festes 2024

Es presenten les Fires i Festes 2024 «inclusives, amb marcat accent local, molta participació de la Comissió de Festes i un pressupost més ajustat».

Aquest dimarts al matí, la sala de plens de l’Ajuntament ha acollit la presentació als mitjans de comunicació de les Fires i Festes 2024 de Sant Sadurní. A l’acte hi han pres part l’alcalde, Pere Vernet; la regidora de Cultura, Marta Castellví i la dissenyadora del cartell, Anna Arnan.

La regidora de Cultura, Marta Castellví, ha explicat que es mantindrà el format i que el pressupost de les fires d’enguany és de 124.000 euros.

Castellví ha destacat la participació molt activa i propositiva de la Comissió de Festes, que enguany organitza la nit del 8 de setembre per mitjà de l’empresa Xaloc Events, que ja va organitzar la festa de cap d’any, i el paper imprescindible de les entitats en la consolidació de propostes de la programació. Pel que fa als espais, s’ha tornat a optar per la diversificació d’escenaris i localitzacions.

El pregó i la diada

La periodista sadurninenca i corresponsal de TV3 al Pròxim Orient, Roser Oliver serà la pregonera d’enguany. Oliver és una de les cares més conegudes de TV3, filla de Cal Calixtus, corresponsal al Pròxim Orient i que ha cobert més de 70 conflictes arreu del món, a part d’haver format part de l’equip del 30 Minuts.

El cartell

El cartell de Fires i Festes l’ha dissenyat la sadurninenca Anna Arnan, inspirat en Toulouse-Lautrec i amb els colors que es relacionen amb les Fires i el paisatge i època de l’any.

La programació

Les Fires donaran el tret de sortida el dissabte 31 d’agost amb l’obertura de l’Espai Fil·loxera a càrre de l’Associació Festa de la Fil·loxera i les Fires per als avis el diumenge dia 1 de setembre.

Divendres 6 de setembre es donarà inici oficial a les fires, amb el pregó des del balcó de l’Ajuntament, a càrrec de Roser Oliver, que obrirà les portes a la festa que s’allargarà fins a la Diada de l’11 de setembre.

Durant tots aquestes dies es podran visitar les tradicionals exposicions de Fires, que s’inaugraran el dijous 5 de setembre.

Comentaris

Fer un comentari:

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: