Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sara Loehr assoleix la primera medalla d’or per una atleta vilafranquina en els Jocs de Tokio

La triatleta Susana Rodríguez i la seva guia, la vilafranquina Sara Loehr, han guanyat la medalla d’or a Tokio en la prova de paratriatló

La vilafranquina Sara Loehr s’ha emportat la medalla d’or fent de guia de la gallega Susanna Rodríguez, en la prova de triatló femení categoria PTVI (denominació que correspon als atletes amb visibiltat reduïda). El tàndem ha aconseguit la medalla d’or amb un temps total d’1:07′:15”.

Ha estat un repte important, per una Sara Loehr que atresora llarga experiència en el mon atlètic. De fet, el tàndem Susana Rodríguez – Sara Loehr a la prova de triatló dels Paralímpics, era clarament un dels aspirants a sumar medalla per la delegació espanyola. L’Alt Penedès està pendent encara d’alguna altra alegria. El vilafranquí Toni Ponce competeix aquest dissabte als 100m braça SB5, a les 14:13h.

Loehr, entre d’altres, va participar a la 10K Vilafranca l’any 2018, on va finalitzar segona (36’42”). Per la seva banda, Susana Rodríguez, presumeix de ser doble campiona del món de paratriatló.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: