Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Ponce, satisfet amb Tòquio 2020, ja pensa en París

Als darrers Jocs Paralímpics, celebrats a Tòquio, el nedador ha sumat dues medalles de plata. Ara mateix, Ponce es troba amb ganes i confiança per estar present a Paris 2024

El nedador vilafranquí Toni Ponce, va sumar dues medalles de plata als Jocs Paralímpics de Tòquio, disputats a finals del mes d’agost. Ho va aconseguir en les proves dels 100 metres braça en la categoria SB5 i la segona als 200 metres lliure en categoria S5. Una notícia històrica per l’esport de la comarca i per a Ponce, satisfet amb la feina feta.

A la cita paralímpica, Toni Ponce era el gran favorit al l’or en la prova dels 100 metres braça, però finalment va guanyar-la el rús Andrei Granichka, el seu gran rival.

Ponce, que ja va prendre part als Jocs Paralímpics de Rio, l’any 2016, comenta que tota la feina feta durant els darrers cinc anys s’ha vist recompensada. El cap ja pensa en els Jocs de París, d’aqui tres anys.

Per la seva banda, la també medallista vilafranquina en aquests Jocs Paralímpics, Sara Loehr, ha rebut un emotiu homenatge per part dels Falcons. L’any 1992 la colla va participar en la inauguració dels Jocs Paralímpics de Barcelona. En l’escenari principal de l’estadi olímpic, els Falcons van realitzar una escala de 9, i Sara Loehr era l’enxaneta. A inicis de setmana la colla va homenatjar a aquesta il·lustre ex-falconera fent una aparició sorpresa a la plaça Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: