Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Futura Penedès inaugura el passaport de la Càpsula del Temps

L’acte va comptar amb una seixantena de nens i nenes i va estar amenitzat amb un espectacle de màgia.

La Fundació Privada Futura Penedès, amb col·laboració dels Administradors de la Festa Major 2021, van organitzar diumenge un acte per als més petits relacionat amb la càpsula del temps de la Festa Major que es va tancar el 3 d’octubre del 2020. Aquest projecte que té una durada de 20 anys, donat que la Càpsula s’obrirà l’1 de setembre de 2040, es vol mantenir viu entre els nens i nenes participants i per això s’ha ideat un passaport tal i com explica la presidenta de Futura Penedès, Coque Tuyà.
L’acte va comptar amb una seixantena de nens i nenes i va estar amenitzat amb un espectacle de màgia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: