Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sistema de reserva d’entrades pels actes tradicionals de la FM continua aturat

Continua aturada la reserva d’entrades pels actes tradicionals, després dels problemes tècnics de divendres. Pel que fa als espectacles lúdics, s’han exhaurit algunes de les entrades que es poden comprar online.

El sistema de reserva d’entrades pels actes tradicionals, que va deixar de funcionar per problemes tècnics divendres, encara no està actiu. Al llarg d’aquest dilluns s’estan fent proves amb el servidor per comprovar si admet més capacitat de connexió sense col·lapsar-se. Un cop ho hagin verificat, els Administradors donaran a conèixer, a través dels canals oficials de la Festa, la data de la represa.

Pel que fa als espectacles lúdics i concerts, la venda funciona correctament al web https://entradas.codetickets.com/entradas/fm-vilafranca-del-penedes. De fet ja hi ha algunes propostes amb les entrades online exhaurides, com ara Els Pets i Gertrudis del dia 29; la Banda de Cardona, Ciudad Jara i Zoo del dia 30; el tribut a Queen ‘The Show Must Go On’ del dia 31 i Dàmaris Gelabert, Xató i Les Anxovetes del dia 2 de setembre. Cal dir que també hi ha la possibilitat d’adquirir entrades de manera presencial avui i demà a Cal Bolet. En aquest cas, com que s’han reservat un nombre d’entrades de cada espectacle per comprar de manera presencial, hi ha disponibilitat encara de totes les propostes. Es podran adquirir aquesta tarda de 6 a 8 i demà d’11 del matí a la una del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: