Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Clou amb èxit el projecte Castellet Inclusió 2021

El projecte ha servit per contractar tres persones i s’hi han invertit prop de 40.000€.

Aquest agost ha finalitzat el projecte Castellet Inclusió 2021, un programa de inserció laboral promogut per l’Ajuntament de Castellet i la Gornal i la cooperativa Nou Set, del Grup Entrem que ha estat renovat per segon any consecutiu.

Castellet Inclusió 2021 ha generat tres llocs de treball per a persones derivades dels serveis socials, en situació d’atur i amb acompanyament social actiu, que han gaudit d’un programa integral de formació, contractació durant sis mesos i acompanyament sociolaboral.

Les tasques executades en el transcurs del programa d’inserció sociolaboral han contribuït principalment a la millora del mobiliari urbà, la jardineria municipal, la senyalització d’espais naturals i la rehabilitació d’edificis així com la neteja de carrers i diferents espais verds.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: