Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Castellet, l’Arboç i Castellví demanen a la Generalitat activar el polígon Sant Marçal-Cal Vies

SOS Penedès critica que mentrestant el Pla Territorial Parcial de la Vegueria Penedès està pendent d’elaboració.

El passat 29 de juliol, l’ajuntament de Castellet i la Gornal va aprovar amb el vot a favor de tots els grups municipals de PSC, Ciutadans, Junts i ERC, una moció d’urgència per demanar que es reprenguin els treballs de redacció del polígon logístic Sant Marçal–Cal Vies. També, l’ajuntament de l’Arboç ho ha fet el 17 d’agost i l’ajuntament de Castellví de la Marca passa la moció pel ple, aquest dijous amb moltes probabilitats de que s’aprovi. En un comunicat la plataforma SOS Penedès critica que mentrestant el Pla Territorial Parcial de la Vegueria Penedès està pendent d’elaboració. Qualifiquen d’accions ‘deshonestes i insolidàries’ les mocions dels tres ajuntaments. I consideren que ‘la Generalitat ha incomplert la seva responsabilitat davant la ciutadania i ha preferit obeir els interessos econòmics privats’. Demanem la retirada del pla de Sant Marçal-Cal Vies, mantenen la demanda de la moratòria dels plans i projectes per tot el territori Penedès i exigeixen la continuïtat del Pla Territorial de la vegueria Penedès o, en cas contrari la dimissió dels responsables polítics que incompleixen les responsabilitats del càrrec.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: