Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un centenar de persones es mobilitzen davant del CAP en defensa de la sanitat pública

Entre les reivindicacions es demana que no s’externalitzin les proves mèdiques i reduir les llistes d’espera.

La plataforma Marea Blanca va convocar arreu de Catalunya concentracions per defensar un millor finançament als Centres d’Atenció Primària. El Grup Pro Sanitat Pública de Vilafranca va ser qui va organitzar la mobilització aquest dimecres a la tarda davant del CAP Alt Penedès. Un dels membres de l’agrupació vilafranquina, Jordi Junyent, explicava les principals reivindicacions. Entre elles, que no s’externalitzin les proves mèdiques i reduir les llistes d’espera.
A la plaça Penedès es van reunir un centenar de persones, entre elles s’hi van sumar també representants del PSC i de Vilafranca en Comú.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: