Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tot tancat a les 00.30h i trobades limitades a 10 persones, noves mesures de control del virus

Tot tancat a les 00.30h i trobades limitades a 10 persones, noves mesures de control del virus

El Govern de la Generalitat tancarà totes les activitats a partir de dos quarts d’una i limitarà les reunions a un màxim de 10 persones.

Amb l’objectiu de controlar l’augment de casos i frenar la transmissió del coronavirus, la Comissió Delegada en matèria de Covid del Govern de la Generalitat ha acordat limitar la mobilitat i els contactes de cara els propers dies a Catalunya.

En concret, les mesures són:

La reducció de l’horari de totes les activitats de forma que finalitzin com a màxim a les 0.30 hores (respectant 30 minuts més per a les activitats recreatives musicals perquè es puguin desallotjar).

Es limita les reunions i trobades familiars i de caràcter social, en l’àmbit públic i privat, a un màxim de 10 persones, llevat que es tracti de persones convivents.

Es recomana la limitació de l’accés a espais públics on es pugin produir concentracions de persones entre les 0.30 hores i les 6 hores (parcs, platges, etc).

S’elimina la possibilitat de consum en grup en l’espai públic habilitat.

Es recorda a les activitats el compliment de l’obligació de disposar de 2,5 m2 per persona, i no només dels límits d’aforament previstos per a cada tipologia.

Està previst que les mesures entrin en vigor entre avui i demà, quan la resolució sigui avalada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: