Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suspesa la quarta edició de la Cronoescalada del Repetxó

En un comunicat, la Comissió de festes de Can Lleó i els Hostalets ha explicat que la incapacitat de poder garantir les mesures establertes ha obligat a prendre aquesta decisió

L’augment dels contagis de COVID-19 a tot Catalunya, i l’empitjorament de tots els indicadors de la pandèmia han obligat al Club Ciclista El Repetxó a prendre la decisió de suspendre la Quarta Cronoescalada, prevista per aquest dissabte, en el marc de la Festa Major dels Hostalets i Can Lleó.

La Cronoescalada del Repetxó és una les activitats més destacades del club, tota una festa del ciclisme, que, de moment, haurà d’esperar. La impossibilitat de comptar amb la presència de públic durant la celebració de l’esdeveniment, ha estat també un dels factors determinants a l’hora de prendre la decisió.

A banda de la cronoescalada, també estava prevista una Cursa Infantil a l’esplanada de Can Lleó, així com un vermut popular un cop celebrada l’entrega de premis. Fa uns dies també es va aplaçar l’acte en record al Jordi Figueras ‘Roma’.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: