Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Segueix arribant turisme a la comarca i les agències reprenen destins nacionals

Les agències de viatges comencen a tenir vendes, sobretot a destins nacionals i a l’Alt Penedès segueix arribant turisme.

Fa més d’un any que les agències de viatges van aturar per complet la seva activitat i, conseqüentment, les vendes. De fet, algunes de les agències vilafranquines han hagut de tancar portes degut a la crisi. Però hi ha d’altres, com Viajes Ecuador o Viatges Índic, que han sobreviscut. Lentament el sector començar a revifar malgrat que segueix sent un estiu atípic. Ho explica Fèlix Solís de Viajes Ecuador.

A Viatges Índic han començat a notar un increment de reserves a partir de principis de juny. El Jordi Mañé comenta que el més important a l’hora de viatjar és tenir en compte la normativa de cada país.

Els perfils de clients que es troben a Viajes Ecuador són força variats. El que sí s’estan trobant és que els grans viatges són els principals oblidats aquest any.

A Viatges Índic sobretot han venut viatges a les Balears i a Canàries, i altres destins a nivell nacional.

Pel que fa al turisme que arriba a la comarca, l’ocupació és alta segons explica l’Àngels Monteagudo de l’Associació de Masies del Penedès. Però ara els preocupa els efectes que pugui tenir la cinquena onada.

A Masies del Penedès han notat enguany un canvi en la demanda. Algunes cases rurals han mantingut les reserves d’estrangers mentre que altres han notat una davallada d’aquest perfil però l’han compensat omplint amb turistes nacionals i catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: